Riktigt bra hjälp med flyttstädningen

Hallå ja, vad trevligt att du har klickat in på min blogg. Idag hade jag tänkt skriva ett inlägg till er med en rekommendation om företaget Huskur, vilket är en städservice på Tyresö. De hjälpte mig med flyttstädningen när jag flyttade för några veckor sedan.

För mig var det svårt att förbereda sig på flytten, den kom väldigt fort och plötsligt. Att jag inte hann förbereda mig fick mig väldigt stressad, vilket påverkade mina val som jag gjorde när jag anlitade företag för hjälp under flytten. Flyttfirman som hjälpte mig var inte alls till stor hjälp, de lurade mig bara på pengar. Det var ett resultat av att jag var så stressad. Däremot lyckades jag mycket bättre med valet av städservice på Tyresö, det valet jag gjorde visade sig vara väldigt bra. Det som i slutändan fick mig att anlita dem var för att jag såg på deras hemsida att de hela tiden tänker på miljön i sitt arbete. Jag fastnade för det direkt då jag själv är väldigt mån om miljön och själv lägger ner mycket tid för att värna om miljön. Det visade sig även att de skötte ett riktigt bra jobb, så ren som lägenheten var efter deras besök har jag aldrig sett den tidigare. Även min hyresvärd blev riktigt nöjd över resultatet, det var nästan så att han hoppade av glädje när han kollade i lägenheten. Det här är helt enkelt en städservice på Tyresö som man kan lita på när det kommer till deras städning, jag vill även återigen nämna att det är otroligt bra att de tänker och värnar om miljön. Det tillsammans gör att jag stolt kan rekommendera er att anlita dem ifall ni också skulle behöva hjälp med städningen.